+38 050 908-30-25

Адреса:   Україна, 61057, м. Харків, вул. Пушкінська, 38, оф.4
office@lkb.com.ua
Трансглютаміназа

Назва Опис Пакування
Для молочних продуктів Трансглютаміназа використовується для поліпшення якості і текстури молочної продукції. Знижує синерезис. Збільшує вихід готового продукту на 15-25%. Знижує витрати на виробництво за рахунок зменшення або виключення функціональних добавок. Зменшує іммунореактивність молочних протеїнів. Транслютаміназу застосовують при виробництві йогуртів, кефіру, сиру, сиру, сметани, морозива. Мішок, 25 кг
Мішок, 10 кг
Для м’ясних продуктів Трансглютаміназа застосовується для реструктурування м’ясних виробів, поліпшення органолептичних і структурно-механічних властивостей. Забезпечує економічний ефект і збільшення виходу готової продукції. Зменшує або виключає використання функціональних добавок.
Застосування трансглютамінази рекомендується при виробництві сосисок, сардельок, варених, напівкопчених, варено-копчених, сирокопчених ковбас, шинки, м’ясних делікатесів, напівфабрикатів та інших м’ясних продуктів. Трансглютаміназу можна використовувати як доповнення до основної рецептури, завдяки чому продукти вийдуть на більш високий рівень якості.
Мішок, 25 кг
Мішок, 10 кг
Для рибних продуктів Трансглютаміназа використовується для створення великих стейків риби з дрібних шматків. Стандартизує розмір, покращує структуру, допомагає створювати нові продукти і форми, збільшує стабільність і термін зберігання. Застосовується для виготовлення крабових паличок, а також заміни в них яєчного білка; для виготовлення фаршів з риби підвищеної якості; у виробництві стандартизованих рибних продуктів однорідної якості. Мішок, 25 кг
Мішок, 10 кг