Камедь ксантанова |
Харчова добавка Е415 використовується в якості згущувача, гелеутворювача і стабілізатора. Вона добре розчинна у холодній і гарячій воді, молоці, а також в розчинах солі та цукру. Застосування ксантанової камеді дозволяє збільшити в’язкість і еластичність фаршу, отримати більш стабільну і пластичну структуру готового продукту, а також зменшити втрати вологи при термообробці і подальшому зберіганні готових продуктів. Широко використовується у виробництві соусів, молочних продуктів, фаршу, морозива, десертів, хлібобулочних виробів, напоїв та ін. |
Мішок, 25 кг |
Камедь гуарова |
Харчова добавка Е412 використовується у виробництві морозива, йогуртів і соусів як стабілізатор консистенції і має властивості збільшення в’язкості. Гуарова камедь добре розчинна у холодній воді, сумісна з більшістю інших рослинних гідроколоїдів, таких як агар-агар, карагенан, камедь ріжкового дерева, пектин, метилцелюлоза і іншими, які поліпшують консистенцію. Виглядає вона як дрібний порошок світлого відтінку і володіє відмінними згущуючими і стабілізуючими властивостями, а також з успіхом застосовується в харчовому виробництві як емульгатор. |
Мішок, 25 кг |