+38 050 908-30-25

Адреса:   Україна, 61057, м. Харків, вул. Пушкінська, 38, оф.4
office@lkb.com.ua
Харчові кислоти та антиоксиданти

Назва Опис Пакування
Аскорбінова кислота Харчова добавка Е300, що використовується у м’ясних та рибних виробах, консервах, кондитерській продукції в якості онтиоксиданта, запобігаючи окисленню та зміні забарвлення продуктів. Коробка, 25 кг
Лимонна кислота моногідрат Харчова добавка Е330 широко застосовується у виробництві харчових продуктів і виконує роль синтетичного антиоксиданту і регулятора кислотності, стабілізатора забарвлення, каталізатора гідролізу. В олійно-жирової промисловості лимонна кислота захищає продукцію від впливу важких металів, що в ній знаходяться, шляхом утворення комплексних сполук. Таким чином значно знижується ймовірність утворення гіркоти у жирах, маргаринах і тваринному маслі.
Лимонна кислота представляє собою кристалічну речовину білого кольору, добре розчинна у воді, розчинна в етиловому спирті, малорозчинна в діетиловому ефірі.
Мішок, 25 кг