Назва | Опис | Пакування |
Аскорбінова кислота | Харчова добавка Е300, що використовується у м’ясних та рибних виробах, консервах, кондитерській продукції в якості онтиоксиданта, запобігаючи окисленню та зміні забарвлення продуктів. | Коробка, 25 кг |
Лимонна кислота моногідрат | Харчова добавка Е330 широко застосовується у виробництві харчових продуктів і виконує роль синтетичного антиоксиданту і регулятора кислотності, стабілізатора забарвлення, каталізатора гідролізу. В олійно-жирової промисловості лимонна кислота захищає продукцію від впливу важких металів, що в ній знаходяться, шляхом утворення комплексних сполук. Таким чином значно знижується ймовірність утворення гіркоти у жирах, маргаринах і тваринному маслі. Лимонна кислота представляє собою кристалічну речовину білого кольору, добре розчинна у воді, розчинна в етиловому спирті, малорозчинна в діетиловому ефірі. |
Мішок, 25 кг |