+38 050 908-30-25

Адреса:   Україна, 61057, м. Харків, вул. Пушкінська, 38, оф.4
office@lkb.com.ua
Консерванти

Назва Опис Пакування
Бензоат натрію (гранули) Харчова добавка Е211 здійснює сильний гальмівний вплив на розвиток дріжджів і цвілевих грибів, включаючи афлатоксиноутворюючі, пригнічує активність ферментів в мікробних клітинах, відповідальних за окислювально-відновні реакції, а також ферментів, що розщеплюють жири і крохмаль. Натрій бензойнокислий (бензоат натрію) застосовується в харчовій промисловості для консервування м’ясних і рибних виробів, маргарину, майонезу, кетчупу, плодово-ягідних продуктів, напоїв та іншого. Бензоат натрію – натрієва сіль бензойної кислоти. Білий порошок без запаху або з незначним запахом бензальдегіду. Мішок, 25 кг
Бензоат натрію (порошок) Харчова добавка Е211 здійснює сильний гальмівний вплив на розвиток дріжджів і цвілевих грибів, включаючи афлатоксиноутворюючі, пригнічує активність ферментів в мікробних клітинах, відповідальних за окислювально-відновні реакції, а також ферментів, що розщеплюють жири і крохмаль. Натрій бензойнокислий (бензоат натрію) застосовується в харчовій промисловості для консервування м’ясних і рибних виробів, маргарину, майонезу, кетчупу, плодово-ягідних продуктів, напоїв та іншого. Бензоат натрію – натрієва сіль бензойної кислоти. Білий порошок без запаху або з незначним запахом бензальдегіду. Мішок, 25 кг
Сорбат калію Харчова добавка Е202 – консервант, який активно пригнічує дріжджі, цвілеві гриби, деякі види бактерій, а також дію ферментів.
Сорбат калію – калієва сіль сорбінової кислоти, є природним консервантом, гранули майже без запаху, нейтрального смаку. Має дуже широке застосування у виробництвы таких продуктыв як: сири, кисломолочна продукція, напої, соки, вина, пиво, кондитерські вироби, риба та рибні продукти, ікра, соуси, маринади, маргарин, хлібобулочні вироби, ковбаси, сосиски, пельмені, фарш, обробка проти цвілі харчової упаковки та інше.
Коробка, 25 кг
Нізін Антимікробна речовина Нізін (Е234) – консервант природного походження проти скисання і бродіння. Нізін має статус GRAS, що підтверджує його безпеку для здоров’я людини при використанні його в харчовій промисловості.
Нізін запобігає псуванню продуктів харчування бактеріями, грибками, спорами, продовжує термін придатності продукту. Нізін застосовують у різних галузях – приготуванні продуктів харчування з м’яса, риби і морепродуктів, переробка овочів і грибів, соуси, заправки, приготування сиру та інших молочних продуктів (плавлений сир, молоко, молочні напої зі смаковими добавками, згущене молоко (без цукру), молочні десерти, які включають в себе крупи, цукор, вершки або цільне молоко), пиво, квас, кондитерські вироби.
Упаковка, 1 кг
Натаміцин Натаміцин або пімаріцин – харчова добавка Е235, штам, що виробляється в процесі ферментації бактеріями Streptomyces natalensis. Слабо розчинний у спирті і воді. У харчовій промисловості застосовується як консервант, він є природним протигрибковим агентом. Натаміцин використовують для попередження розвитку грибків у молочних продуктах, м’ясі та інших харчових виробах, також може використовуватися в кондитерських виробах: тортах, тістечках, бісквітах. Крім того добавка Е235 використовується при виготовленні сирів, як його оболонка. У результаті поверхневої обробки (зрошення поверхні або занурення в розчин готового продукту), консервант Е235 залишається лише на поверхні сиру. Допускається використання натаміцина і для поверхневої обробки ковбасних виробів.
Натаміцин достатньо ефективно працює при дуже низьких концентраціях.
Упаковка, 1 кг