Назва | Опис | Пакування |
Бензоат натрію (гранули) | Харчова добавка Е211 здійснює сильний гальмівний вплив на розвиток дріжджів і цвілевих грибів, включаючи афлатоксиноутворюючі, пригнічує активність ферментів в мікробних клітинах, відповідальних за окислювально-відновні реакції, а також ферментів, що розщеплюють жири і крохмаль. Натрій бензойнокислий (бензоат натрію) застосовується в харчовій промисловості для консервування м’ясних і рибних виробів, маргарину, майонезу, кетчупу, плодово-ягідних продуктів, напоїв та іншого. Бензоат натрію – натрієва сіль бензойної кислоти. Білий порошок без запаху або з незначним запахом бензальдегіду. | Мішок, 25 кг |
Бензоат натрію (порошок) | Харчова добавка Е211 здійснює сильний гальмівний вплив на розвиток дріжджів і цвілевих грибів, включаючи афлатоксиноутворюючі, пригнічує активність ферментів в мікробних клітинах, відповідальних за окислювально-відновні реакції, а також ферментів, що розщеплюють жири і крохмаль. Натрій бензойнокислий (бензоат натрію) застосовується в харчовій промисловості для консервування м’ясних і рибних виробів, маргарину, майонезу, кетчупу, плодово-ягідних продуктів, напоїв та іншого. Бензоат натрію – натрієва сіль бензойної кислоти. Білий порошок без запаху або з незначним запахом бензальдегіду. | Мішок, 25 кг |
Сорбат калію | Харчова добавка Е202 – консервант, який активно пригнічує дріжджі, цвілеві гриби, деякі види бактерій, а також дію ферментів. Сорбат калію – калієва сіль сорбінової кислоти, є природним консервантом, гранули майже без запаху, нейтрального смаку. Має дуже широке застосування у виробництвы таких продуктыв як: сири, кисломолочна продукція, напої, соки, вина, пиво, кондитерські вироби, риба та рибні продукти, ікра, соуси, маринади, маргарин, хлібобулочні вироби, ковбаси, сосиски, пельмені, фарш, обробка проти цвілі харчової упаковки та інше. |
Коробка, 25 кг |
Нізін | Антимікробна речовина Нізін (Е234) – консервант природного походження проти скисання і бродіння. Нізін має статус GRAS, що підтверджує його безпеку для здоров’я людини при використанні його в харчовій промисловості. Нізін запобігає псуванню продуктів харчування бактеріями, грибками, спорами, продовжує термін придатності продукту. Нізін застосовують у різних галузях – приготуванні продуктів харчування з м’яса, риби і морепродуктів, переробка овочів і грибів, соуси, заправки, приготування сиру та інших молочних продуктів (плавлений сир, молоко, молочні напої зі смаковими добавками, згущене молоко (без цукру), молочні десерти, які включають в себе крупи, цукор, вершки або цільне молоко), пиво, квас, кондитерські вироби. |
Упаковка, 1 кг |
Натаміцин | Натаміцин або пімаріцин – харчова добавка Е235, штам, що виробляється в процесі ферментації бактеріями Streptomyces natalensis. Слабо розчинний у спирті і воді. У харчовій промисловості застосовується як консервант, він є природним протигрибковим агентом. Натаміцин використовують для попередження розвитку грибків у молочних продуктах, м’ясі та інших харчових виробах, також може використовуватися в кондитерських виробах: тортах, тістечках, бісквітах. Крім того добавка Е235 використовується при виготовленні сирів, як його оболонка. У результаті поверхневої обробки (зрошення поверхні або занурення в розчин готового продукту), консервант Е235 залишається лише на поверхні сиру. Допускається використання натаміцина і для поверхневої обробки ковбасних виробів. Натаміцин достатньо ефективно працює при дуже низьких концентраціях. |
Упаковка, 1 кг |