+38 057 7175333
+38 057 7175212
Адреса:   61057, ул. Пушкинская 38, к.4, г. Харьков, Украина
com@lkb.com.ua

Сировина для косметики

Д-пантенол 75% (розчин Д-пантенола в воді)

Провітамин Д-пантотенової кислоти (вітамина В5)
  • Активний інгредієнт для косметичної промисловості, використовується для догляду за шкірою та волоссям.
  • Широко використовується в якості проти та зволожуючого засоба при виробництві сонцезахисної косметики, засобів після загару, кремів, лосьонів.
  • В засобах по догляду за волоссям д-пантенол використовується в шампунях, бальзамах, масках.